Jerseys From China  Cheap Jerseys Elite  Offroad 2008
Home Offroad 2008
Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
Offroad 2008
PDF Afdrukken E-mailadres

Offroad: dinsdag 14 t/m vrijdag 18 oktober 2008 - Andorra

De voorbereiding begon met een koortsaanval op vrijdagavond. Maar 4 dagen koorts kan de pret van een week offroad rijden niet drukken. En al helemaal niet als deze week begint op de Ramblas in Barcelona. Op zaterdag maken we Barcelona onveilig door met z''n 6-en op 80cc scooters door de stad te razen. En een vallende ster: Thorsten van der Poel. Wat een voorpret!!!

Zondag in de auto naar Andorra, waar we door Johan van de Wal en schoonzoon Bas de Groot hartelijk ontvangen worden. Maandag flink shoppen o.a. in de XC-sight winkel van Marian van de Wal. Cross- en racespullenzijn hier niet duur.

Dinsdag, de 1e dag. De mooi geprepareerde KTM's stonden ons toe te lachen. En een tanige 63-jarige Van de Wal stond ons toe te schreeuwen. In deze week heb ik beter leren offroad rijden, fantastische vergezichten mogen meemaken, blufpoker leren spelen (dobbelen), elkaar geweldig afgezeken, heel veel lol gehad en een nieuwe vocabulaire geleerd. Ik kan er lang en breed over praten, maar kijk lieverin het fotoboek om te zien hoe mooi het was. Achteraf bleek ook dat we de op 1 na hoogste baromzet hadden gedraaid en dan weet je het: we komen volgend jaar terug. De Amsterdammers die de hoogste baromzet hadden, zaten niet 10:00 uur ''s ochtends weer op de motor.

O ja en iedereen is ongedeerd gebleven. Op zich al een wonder!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5