Home Training 2005
Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
Training 2005
PDF Afdrukken E-mailadres

Sport Grid Time: vrijdag 30 september 2005 - Assen (NL)

De weersverwachtingen waren niet al te gunstig. Ik ging wat eerder naar Assen, omdat mijn neefje (2 meter) Albert Priem een circuitdag ging rijden, op een ... Aprilia RSV Mille! Een winnaar in een BMW M3, maar een motor is natuurlijk heel wat anders. Jammer was alleen dat onze sessies aansluitend waren, zodat ik hem maar 1 keer heb zien rijden. Ik ben overigens benieuwd of dit een vervolg gaat krijgen. Zijn autoracemaat was er duidelijk in: het smaakt naar meer! Ronald van Vliet, Rene Schokker en de broertjes De Wit waren ook weer van de partij.

De 1e sessie ging op een half natte baan redelijk en was verder niet echt bijzonder. Ik reed de 8e tijd met 1:40.172. Aan het einde van deze sessie ging het regenen en dat zou de rest van de middag voortduren. De 2e sessie reed ik, eigenlijk puur uit luiheid, op mijn droogweer banden. Het ging op zich best goed, totdat ik bij het uitkomen van de GT bocht bijna een highsider kreeg. Oeps, het is mooi geweest. Ik besloot voor het gevoel nog 2 ronden door te rijden en dan naar binnen te gaan. Uiteindelijk had ik een 17e tijd met 2:02.952, matig dus. Overigens dit zou niet de laatste 17e plaats worden dit weekeinde.

De 3e sessie reed ik met mijn regenbanden. De vooruitzichten voor zaterdag waren ook slecht, dus kon ik alvast even oefenen in de regen. Jasper de Wit crashte halverwege en brak helaas zijn sleutelbeen. Hij bleek wel een echte kerel, want je kon zien dat hij pijn had, maar hij gaf geen krimp! Complimenten (en sterkte)! Voor mij was het de 1e keer met regenbanden op de R1 en dat viel me zeker niet mee. Met een 12e plaats en een tijd van 1:50.330 was ik behoorlijk langzamer dan op de RSV Mille, waarmee ik vorig jaar tot de beste regenrijders van de KNMV Cup hoorde, met 1:40 rond. Op zich natuurlijk ook weer niet zo vreemd: op de RSV Mille heb ik 4 jaar gereden, op de R1 pas 4 keer.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6